Valencia CF27 noviembre 2021

CRÒNICA | Empat del Valencia CF amb el Rayo Vallecano (1-1)

Carlos Soler, autor del punt valencianista

Empat del Valencia CF davant el Rayo Vallecano (1-1) en un duel de moltíssima intensitat per part de tots dos equips a Mestalla. Els nostres es van avançar gràcies al punt de Carlos Soler de penal i van generar diverses ocasions per a augmentar la diferència en el marcador, però el conjunt visitant va empatar passada l'hora de partit aprofitant un rebutge.

Els primers minuts de partit van deixar una ocasió perillosa del Rayo per mediació de Unai López. El conjunt visitant va avisar al València CF de la seua capacitat per a armar l'atac ràpid i els nostres van replicar amb un altre atac ràpid que va acabar en penal després de la caiguda d'Hugo Duro dins de l'àrea. Mentre González González revisava l'acció en el VAR, Carlos Soler agafava la pilota i es preparava per al llançament, convençut del que anava a succeir instants després.

I és que el seu llançament, com ens té acostumats, aniria cap a dins, posant al Valencia CF per davant en el marcador. El ‘10’, màxim golejador de l'equip amb cinc dianes, va poder anotar minuts més tard el segon gol en un contraatac ben interpretat per Guedes abans del descans, però la defensa rival va acabar desbaratant la jugada de perill.

Després del pas per vestuaris, Foulquier va fer una passada de la mort que no va trobar rematador, un tret de Guedes va eixir llepant el cep del pal i Hugo Duro es va fabricar una jugada ell només que no va poder rematar quan estava mà a mà amb Dimitrievski. Generava ocasions el Valencia CF per a rematar la victòria, però seria el Raig qui empataria en el 64’ per mediació de Isi aprofitant un rebutge després d'una gran parada de Cillessen.

Després del 1-1 el Valencia CF va continuar estrenyent a la recerca del segon i Dimitrievski va traure sobre la línia de gol una rematada d'Hugo Duro. Una altra acció claríssima de perill i no seria l'última, ja que Foulquier, en una gran jugada individual, va tindre la victòria en les seues botes, però novament el porter rival va desviar el seu tret, i Marcos André va tornar a intentar-lo. Després d'aquest empat, l'equip posa el focus en la seua estrena en la Copa del Rei dijous que ve davant el CD Utrillas.

Fitxa tècnica

1. VALENCIA CF: Cillessen, Foulquier, Diakhaby, Omar Alderete, Gayà, Hugo Guillamón (Koba Leïn, 87’), Wass (Yunus Musah, 81’), Carlos Soler, Hélder Costa (Cheryshev, 81’), Guedes (Maxi Gómez, 62’) y Hugo Duro (Marcos André, 87’).

1. RAYO VALLECANO: Dimitrievski, Balliu, Saveljich, Catena, Fran García, Unai López (Pozo, 59’), Óscar (Rodrigues, 90’), Santi Comesaña, Isi (Andrés, 78’), Álvaro y Sergi Guardiola (Bebé, 78’).

GOLS: 1-0 Carlos Soler (p), 19’; 1-1 Isi, 63’.